Pesediștii-șefi din mineritul motrean s-au dat bolnavi la întrunirea regională a PSD de la Motru!

2027

Abia în jur de 40 de social-democrați adunați din cinci localități au fost prezenți în sală, la Motru, la întâlnirea regională a PSD, organizată săptămâna trecută. Șefii din minerit s-au dat, de data aceasta, bolnavi și nu au mai dat ochii cu conducerea organizației de la județ, deși la ședință a fost prezent liderul PSD Gorj, deputatul Mihai Weber, președintele CJ Gorj, Cosmin Popescu, senatorii Florin Cârciumaru și Scarlat Iriza, dar și secretarul de stat de la Ministerul Energiei, Andrei Maioreanu. Spre deosebire de ultima întâlnire de acest fel, la care locurile la ședință au fost rezervate, de data aceasta, cu PSD în Opoziție, locurile la întrunirea regională la care au participat și social-democrații din Cătunele, Samarinești, Glogova și Văgiulești au rămas neocupate, șefii din minerit preferând, se pare, o petrecere privată organizată la un local din municipiu.

Liderii PSD Gorj au organizat, joi, în municipiul Motru, o întâlnire regională cu liderii de organizații din această localitate, dar și din Samarinești, Glogova, Cătunele și Văgiulești. Prezența însă la ședință a fost destul de subțire, mineritul din zonă fiind reprezentat doar de Sică, adjunctul de la EMC Motru, în rest directorii de unități susținute de PSD ori liderii de sindicat din zonă nu și-au mai făcut apariția la ședință. Singurul care s-a arătat interesat de programul PSD a fost Ilie Petrescu, șef Sector Conservare și închidere Mine în CE Oltenia, consilier al PSRo, care apare în fotografiile din ședință, postate de secretarul organizației județene, Anca Bordușanu.
În rest, primarii din cele patru localități au răspuns prezent la întrunirea regională, președintele PSD Motru, Dorin Hanu, destul de supărat de lipsa de interes a unora dintre cei susținuți pe posturi călduțe de organizație, consilierii PSD Motru și viceprimarul Cosmin Morega, directorul Direcției Publice Motru și al UATAA și membri ai PSD Motru.
O parte dintre cei prezenți la ultima ședință regională de la Motru au preferat o petrecere la un restaurant din localitate, organizată de un miner cu ștaif, se vehicula printre participanții dezamăgiți că persoane în care a investit PSD au preferat să absenteze de la ședința regională la care au participat nu mai mult de 40 de pesediști în afara delegației venite de la județ.
ANAMARIA STOICA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here