Pesediştii, în campanie la pas în Turceni

417

Deputatul PSD, Camelia Khraibani, a continuat acțiunile de campanie și de susținere a candidatului Victor Ponta, în Colegiul IV.

Împreună cu 25 de tineri ai Organizației PSD Motru, au luat la pas străzile din orașul Turceni pentru a face cunoscut programul pe care îl are Victor Ponta pentru o Românie puternică, o economie în creștere, care se bazează pe TURCENI 1industrie refăcută, pe recâștigarea poziției de “grânar” al Europei, pe afirmarea țării ca lider regional în energie.
TURCENI 2Localnicii au primit din partea echipei de campanie materiale electorale, iar în schimb, staff-ul  Alianței Electorale PSD-UNPR-PC a fost asigurat că încrederea se îndreaptă către Victor Ponta.
M.P.

Cum  a evoluat România în timpul Guvernării Ponta
• În 2013, România a înregistrat cea mai mare creștere economică din Uniunea Europeană: 3,5%, cu mult peste estimările FMI
• Consumul a crescut cu peste 20% în decembrie 2013, față de aceeași perioadă din 2012
• Investițiile străine directe au crescut cu 26,8%, în 2013 față de 2012, conform evaluării Băncii Naționale a României
• Producția industrială a crescut cu 9,1% în primul semestru din 2014

2 COMENTARII

  1. arabul se vrea granarul olteniei cu pamantul pe care-l cumpara cu inselatoriile si promisiunile pe care le face prin deputata de doctorita.rusine doctorito pt spaguielile si pretentiile pe care le faci.nu va mai satura pamantul de valuta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here