Pesedista Elvira Şarapatin iubeşte dansurile de societate

316
elvira sarapatin facuta de minePreşedinta Organizaţiei de Femei a PSD Gorj, Elvira Şarapatin este o împătimită a dansurilor de societate, precum tangoul şi valsul. „Când dansez sunt într-o altă lume, mă transpun şi pentru mine nu mai există nimic, iar dansul îmi dă o vitalitate ieşită din comun”, ne-a declarat aceasta. Şi totuşi, ea nu a luat lecţii de dans, ci a învăţat să danseze în timpul când era studentă la Facultatea de Educaţie Fizică şi Sport, ani în care pesedista a participat la numeroase concursuri de dans, de Miss.

„Ştiu să dansez absolut orice, dar dansurile de societate, precum valsul şi tangoul, preferatele mele, consider că sunt cele mai frumoase, iar prietenii şi cunoştinţele mele ştiu că trăiesc atunci când dansez”.

Fapt pentru care, Elvira Şarapatin i-a inspirat această pasiune şi fiicei sale, Flavia, studentă în anul IV la Facultatea de Drept, la Bucureşti. Aceasta ia acolo cursuri de dans, pentru a-şi întrece părinţii la petrecerile la care merg împreună.
Pe schiuri toată familia
Un alt hobby al Elvirei Şarapatin sunt sporturile de iarnă, cu precădere schiatul. „În sezonul rece, merg în fiecare week-end la Rânca, doar pentru a schia, fiind sportul principal pe care îl practic. Şi atât soţul, cât şi fiica mea mă însoţesc pe pârtie”, a menţionat preşedinta Organizaţiei de Femei a PSD Gorj. Aceasta practică schi de viteză şi slalom, şi îşi doreşte că la Rânca să se amenajeze pârtii mai performante, pentru a nu mai fi nevoită să meargă la Predeal sau Sinaia.
Elvira Şarapatin şi-a propus ca în această iarnă să-şi ia familia şi să petreacă o săptămână pe pârtiile din Austria. „Am mai fost acolo de câteva ori şi chiar ne încântă pârtiile, cât şi condiţiile de vacanţă de acolo, iar ţara este una cu adevărat minunată pentru practicarea sporturilor de iarnă”.
Izabella Molnar

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here