Persoană lovită de tren la Târgu-Jiu

371

Un bărbat a fost lovit de tren, în gara din Târgu-Jiu. La fața locului au intervenit pompierii din cadrul Detașamentului de Pompieri Târgu-Jiu și medicii de la Serviciul de Ambulanță Gorj, însă nu au mai putut face nimic pentru salvarea acestuia. „Un bărbat de 50 ani, din comuna Drăguțești, se pare că ar fi greșit trenul în care s-a urcat și ar fi sărit în mers și a intrat sub roțile trenului. Polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor producerii evenimentului, în cadrul unui dosar penal pentru ucidere din culpă”, a declarat Andrei Lazăr, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj.

„Nici noi, pompierii militari, nici medicii sosiți la fața locului nu am putut face nimic pentru viața acestui om care, pentru că a greșit trenul și pentru că nu a vrut să piardă timpul în zadar, a plătit cu viața. Toți am spune că ar fi trebuit să coboare în următoarea gară și să aștepte următorul tren, toți am spune că trebuia să fie mai atent atunci când s-a urcat în trenul greșit, nimic nu-l va mai aduce înapoi, indiferent de părerile noastre. Contează ce învățăm din aceste tragedii.

Contează dacă toți cei care au sărit vreodată dintr-un tren în mișcare realizează ce li se putea întâmpla, contează dacă cei care călătoresc cu trenul realizează că un astfel de gest nu trebuie făcut indiferent de timpul pe care-l pierd până a ajunge la destinație.

Trebuie să învățăm să fim precauți și să conștientizăm riscurile la care ne expunem”, susține Florin Chisim, purtătorul de cuvânt al ISU Gorj.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here