Permutări la ultimul Directorat! Ciobotărică a destituit directorul de Achiziții și directorul Financiar-Contabil al CEO

435

Managerul interimar al Complexului Energetic Oltenia, Laurențiu Ciobotărică, a continuat, la finalul săptămânii trecute, seria de schimbări de directori de la vârful companiei, unii fiind, de altfel în funcții, încă de pe vremea lui Constantin Bălășoiu. Este și cazul lui Grigore Dădălău, care a pierdut funcția de director Achiziții, pe care o deținea încă din 2012, negăsindu-se încă și un înlocuitor pentru acesta, deși se vehicula de câteva zile că în postul acestuia va fi promovat un tânăr. În aceeași zi s-a destituit și directorul Financiar-Contabil, Adriana Vâlceanu fiind mutată la SE Rovinari, în locul ei fiind promovată însă Adelina Popescu, fost contabil-șef al SE Turceni.

În ședința de la finalul săptămânii trecute, conducerea CEO a parafat noile mutări în funcțiile cheie ale companiei, vehiculate deja de la jumătatea săptămânii trecute. Este vorba despre directorul de la Achiziții, Grigore Dădălău ocupând funcția în cauză încă din vara lui 2012, promovarea fiindu-i parafată de fostul director Constantin Bălășoiu. Dădălău fusese până la numirea în cauză șeful Departamentului de Achiziții al fostului SNLO, acesta fiind lăsat în funcția primită și de către fostul manager Laurențiu Ciurel. Ciobotărică a decis însă că a venit timpul ca Dădălău să se retragă din funcția în cauză, la adresa sa făcându-se, public, solicitări de schimbare a acestuia. De altfel, de numele lui Dădălău se leagă și controversata licitație cu paza a CEO, caietul de sarcini fiind realizat de fostul director de la Achiziții.
Deși nu se cunoaște ce a primit la schimb Dădălău, aflat în prag de pensionare, după destituirea din funcție, fostul său post nemaiexistând, se aude totuși că locul lui va fi luat de un tânăr din afara companiei.

Vâlceanu, înlocuită cu promovata lui Manțog
Directoratul CEO a stabilit, vineri, și ca directorul Financiar-Contabil al societății să fie demis, Adriana Vâlceanu fiind mutată înapoi la SE Rovinari, unde va ocupa funcția de contabil-șef. Vâlceanu a fost promovată în funcție în 2015.
În ce o privește pe noua directoare se cunoaște doar că Adelina Popescu, a urcat pe scara profesională datorită lui Ionel Manţog. Acesta a numit-o cu ani în urmă director la UMIP Desulfurare (Unitatea de Management Implementare Proiect), ea fiind doar economistă şi neavând atunci cunoştinţe tehnice pentru o astfel de funcţie.
Reamintim că, de la începutul acestui an în CEO a fost schimbat și directorul de Resurse Umane, Valentina Trofin reîntorcându-se la SE Turceni.
A.Stoica

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here