Permise suspendate pentru alcool și viteză

1539

Poliţiştii rutieri au reţinut, în ultimele 24 de ore, 108 de permise de conducere pentru consum de alcool, iar alte şase pentru consum de droguri sau alte substanţe interzise, informează un comunicat de presă transmis duminică de către Ministerul Afacerilor Interne.

“Echipajele de poliţie au acţionat, la nivelul întregii ţări, pentru creşterea gradului de siguranţă rutieră. Au reţinut 756 de permise de conducere (dintre care 108 pentru consum de alcool şi 6 pentru consum de droguri sau alte substanţe interzise) şi au retras 281 de certificate de înmatriculare”, potrivit MAI.

Angajații MAI au intervenit, în ultimele 24 de ore, pentru gestionarea a 4.478 de evenimente, dintre care 2.955 pentru menținerea ordinii publice și în 1.523 de situații de urgență.

Au fost semnalate 760 de posibile infracțiuni, aproximativ 24% dintre acestea fiind din oficiu. În baza probatoriilor administrate de polițiști în cauze penale aflate în lucru, sâmbătă, s-au dispus măsuri preventive pentru 33 de persoane.

Au fost prinși în flagrant 156 de autori de infracțiuni care au săvârșit 160 de fapte penale, și au fost depistate 20 de persoane urmărite național sau internațional, față de care au fost dispuse măsurile legale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here