Performanță pentru elevii Liceului Tehnologic Bâlteni

1805

Liceul Tehnologic Bâlteni, implicit elevii, precum și cadrele didactice, reușesc ca unitatea de învățământ să se ridice cu mândrețe la nivel de județ. Recent, doi elevi ai unității de învățământ au bifat rezultate importante la Olimpiada de Matematică ”Olimpiada Satelor din România”.
”Felicitări doamnei profesoare Simionescu Mirabela și elevilor noștri pentru rezultatele obținute la etapa județeană a Olimpiadei de Matematică “Olimpiada Satelor din România”. Locul I, la clasa a VII-a s-a clasa eleva noastră Linoiu Eliza Simina, și tot pe Locul I, la clasa a V-a a fost elevul Petec Eduard Gabriel. Vă dorim succes la etapa națională!”, a transmis conducerea Liceului Tehnologic Bâlteni.
De asemenea, weekendul trecut, cuvântul de bază a unității de învățământ a fost ”sportul”: educație, dezvoltare, curaj, ambiție, empatie, prietenie… Mai precis, micuții sportivi ai C.S.C. Bâlteni au participat la Turneul ”Hercules Spring Handbal” – etapa Junioare, minihandbal și babyhandbal, ce s-a desfășurat în orașul Băile Herculane, la sala de sport ”Alexandru Duicu”.
Izabella Molnar

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here