Peremistul Răducu, evaluat de liderii de la judeţ

300

IMG_7625Conducerea PRM Gorj va evalua, la următoarea şedinţă de Birou Judeţean, conducerea PRM Motru. Asta deoarece s-a sesizat aici, de către liderii filialei, un anumit dezinteres a conducerii acestei organizaţii faţă de alegerile care mai că bat la uşă.

Vizat de verificări este, în special, preşedintele filialei, Ion Răducu, actualul consilier judeţean al PRM. Se încearcă, de asemenea, să se stabilească cine va fi viitorul candidat al PRM pentru Primăria Motru.

Liderii PRM Gorj urmează să îşi evalueze candidaţii pentru alegerile locale. Vor începe asta chiar cu organizaţia de la Motru aici unde au apărut anumite derapaje, Ion Răducu, preşedintele PRM Motru fiind şi el luat la ochi mai ales că filiala motreană nu se mai ridică la nivelul de acum câţiva ani. Liderii PRM Gorj îşi iau astfel măsuri de precauţie pentru alegerile viitoare, considerând că este cazul să intervină şi să susţină următoarea şedinţă de Biroul Judeţean chiar la sediul acestei filiale. Prim-vicepreşedintele PRM Gorj, Gheorghe Bucălăete, a reamintit astfel la ce nivel se ridicase PRM-ul la Motru reuşind să aibă aici un primar, un viceprimar şi numeroşi consilieri locali. Acum PRM-ul mai are doar doi consilieri locali la Primăria Motru şi deocamdată nu deţine un candidat sigur pentru a intra în bătălie cu Hanu.

Consultare la judeţ

De altfel, peremiştii din Motru au intrat în atenţia colegilor de la judeţ şi ca urmare a şedinţei controversate de Consiliu Local în care s-a votat lista de viitori chiriaşi ANL. Potrivit lui Bucălăete, unul dintre consilierii PRM nu a votat asta deoarece o rudă apropiată era pe lista în cauză. Bucălăete a menţionat că nu îi găseşte vinovaţi de nimic pe cei doi consilieri PRM de la Motru, aceştia consultându-se, în prealabil, cu conducerea organizaţiei în privinţa votului din şedinţa de Consiliu Local.

Anamaria Stoica

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here