Peremistul Fugaru, demis de Vadim

376

fugaruNu numai PD-L Gorj şi-a pierdut preşedintele. Şi PRM Gorj a fost decapitat, preşedintele organizaţiei, Ion Fugaru, fiind demis din funcţia deţinută în fruntea filialei.

Demiterea lui Fugaru s-a făcut printr-o circulară venită de la Vadim Tudor, în cursul zilei de marţi. În cursul aceleiaşi zile, Fugaru a încercat să rezolve o serie de probleme interne, cum este cazul ştampilei de la partid pierdută chiar de el. În urma demiterii din funcţia deţinută la PRM Gorj, Fugaru a dat, în stilul caracteristic, vina pe PSD.

Ion Fugaru a fost demis de Vadim Tudor la numai o zi după ce declara sus şi tare că va merge la Tribun cu dovezi concludente care vor duce la schimbări majore în conducerea organizaţiei. Fugaru ameninţa astfel cu nişte listinguri de la telefonul partidului, prin care se menţionau aşa-zise legături strânse dintre unii peremişti şi PSD. Planul lui Fugaru nu a mai fost dus la bun sfârşit el fiind înlocuit din funcţie înainte să apuce să îşi susţină pledoaria cusută cu aţă albă, în faţa şefului de partid. În locul lui Fugaru a fost numit, interimat, Dumitru Dascălu, cel care conduce organizaţia municipală a PRM Târgu-Jiu, de asemenea, consilier judeţean. Fugaru va putea rămâne însă în PRM, în ciuda abaterilor disciplinare de care a fost acuzat. Ion Fugaru a fost membru al PD-L Gorj, a demisionat şi a trecut la PRM. La scurt timp după numirea în funcţia de preşedinte al PRM Gorj comportamentul lui Fugaru s-a schimbat radical. Acesta şi-a strâns legăturile cu Ionel Manţog, şeful nedeclarat al PD-L Gorj, dar şi cu Dan Ilie Morega, şeful PNL Gorj. Cu ajutorul celor doi, Fugaru spera să schimbe majoritatea în Consiliul Judeţean Gorj, plan care i-a fost dejucat de Ion Călinoiu, preşedintele acestui for. În ciuda insuccesului reputat şi a directivelor de la centru, care îi erau potrivnice, Fugaru a continuat să spere într-o schimbare a majorităţii în Consiliul Judeţean Gorj şi într-un parteneriat cu PD-L.
Anamaria Stoica

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here