Peremiştii prognozează un scandal “Fugaru” în PDL Gorj

618

Picture 125Reprezentanţii PRM Gorj au anunţat ieri că Ion Fugaru, care a obţinut o funcţie de conducere la PDL Gorj va provoca în partidul care l-a primit un scandal. “Eu nu aş vrea să dau un pronostic dar anul acesta, la sfârşitul anului sau la începutul anului viitor o să vedeţi un mare scandal.

Protagoniştii vor fi binecunoscuţi iar Fugaru va fi în fruntea revoluţionarilor din PDL, deoarece dumnealui nu are linişte. Probabil cei care l-au ajutat să ajungă acolo, vor fi cei pe care şi doreşte executaţi, pentru că acesta este Fugaru”, a menţionat Gheorghe Bucălăete, prim-vicepreşedintele PRM Gorj. Colegii acestuia din partid, prezenţi ieri la conferinţa săptămânală de presă a PRM Gorj, au menţionat şi ei că Fugaru “creează o stare conflictuală”.

Bucălăete a menţionat, de asemenea, că ştia încă dinainte de alegerile din 19 martie, de la PDL Gorj, că Gheorghe Grivei va pierde în faţa lui Fugaru. “Am fost convins că Grivei va pierde atâta timp cât Fugaru a făcut ceea ce i-a cerut PDL-ul şi cât era în PRM. Era de aşteptat să câştige Fugaru. Nu ştiu de ce Grivei a intrat în această luptă, el trebuia să îşi vadă de treabă, era cred că mult mai bine”, a declarat liderul PRM Gorj.

A.Stoica

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here