Peremiştii fac campanie cu o Dacia din ‘70

390
Peremiştii gorjeni şi-au reactivat maşina de propagandă electorală. Este vorba despre o Dacia veche tapetată acum cu afişele electorale ale lui Vadim Tudor şi cu fragmente din sloganele sale electorale. Autoturismul a mai fost utilizată şi în campania pentru alegerile parlamentare pentru candidatul Gheorghe Bucălăete.

Numită de proprietar ,,Dacia Revolution”, maşina lui Alin Enulescu este o adevărată capodoperă pe patru roţi. Fabricată din bucăţi pe scheletul unei Dacii model 1100, fabricată în 1970, maşina atrage toate privirile, cu ea proprietarul participând şi la două curse, una dintre acestea având loc la Rânca. De regulă, în campaniile electorale, proprietarul, membru PRM, pune la dispoziţia colegilor de partid această ,,bătrânică” pe patru roţi. Acum maşina face propagandă electorală pentru Vadim Tudor.
Maşina lui Enulescu a fost utilizată şi în campania electorală a lui Gheorghe Bucălăete, la alegerile parlamentare de anul acesta. În rest proprietarul o fereşte de simpatizanţii altor partide care, de regulă, în campanie i-au pus gând rău.
Anamaria STOICA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here