Peremiştii critică liderii de sindicat, absenţi de la pichetarea PD-L

409

Picture 012Conducerea din Gorj a PRM este dezamăgită de participarea redusă a membrilor de sindicat la protestul organizat la sediul PD-L şi la locuinţele parlamentarilor puterii din judeţ, de la sfârşitul săptămânii trecute.

Prim-vicepreşedintele PRM Gorj, Gheorghe Bucălăete, a ţinut să menţioneze că: “cei mai motivaţi să-şi mobilizeze membri, la o astfel de manifestare, trebuiau să fie liderii de sindicat, pentru că ei ar trebui să reprezinte interesele celor cărora guvernanţii le-au tăiat drastic din venituri aducându-i în sărăcie, frig şi mizerie. Dacă se mobilizau, sindicatele ar fi reuşit să atragă atenţia unei lumi întregi asupra situaţiei dezastruoase în care şeful statului şi PD-L au adus ţara. Nu generalizăm, dar, din păcate, unii lideri de sindicat, au interese comune cu cei din PD-L şi au uitat ce fel de interese trebuie să susţină. Pe lângă multitudinea de nereguli, în Gorj, sub guvernarea portocalie, au prosperat afacerile membrilor PD-L, în special în minerit şi energie, aceştia s-au îmbogăţit peste măsură, iar gorjenii trăiesc cel mai urât coşmar”, a ţinut să mai precizeze peremistul Gheorghe Bucălăete.

Liderii PRM Gorj, nu l-au uitat nici pe şeful PNL Gorj Dian Popescu, care le era dator, spun ei, cu scuze publice adresate membrilor PRM şi Tribunului Vadim, pentru jignirile aduse de liberal acestora. Peremiştii gorjeni au mai spus că preşedintele PNL Gorj, Dian Popescu, nu face decât să ceară partidelor politice negocieri şi funcţii, nu îl preocupă proiectele pentru îmbunătăţirea vieţii gorjenilor.

A.S.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here