Percheziții la firme de pompe funebre din Gorj

3657

Cincisprezece percheziţii au loc joi dimineaţă în judeţul Gorj, într-un dosar de evaziune fiscală în care prejudiciul este de aproximativ 400.000, fiind vizate, firme de pompe funebre.

„În această dimineaţă, poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice Gorj, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj, efectuează 15 percheziţii domiciliare, la sediile sociale, punctele de lucru şi domiciliile administratorilor a trei societăţi comerciale, în cadrul unui dosar penal, în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de evaziune fiscală”, anunţă IGPR.

Reprezentanţii celor trei societăţi comerciale din judeţul Gorj, care au ca obiect de activitate servicii de pompe funebre, sunt acuzați că nu ar fi înregistrat în evidenţele contabile toate veniturile realizate din această activitate.

Prejudiciul cauzat în urma săvârşirii infracţiunii este de aproximativ 400.000 de lei.

La acţiune participă luptători din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale şi poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale, Serviciului Criminalistic, Poliţiei Municipiului Târgu Jiu şi Poliţiei Oraşului Târgu-Cărbuneşti.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here