Percheziții la domiciliul lui Cristian Dide. Substanțele interzise, în dosar!

2251

Percheziții luni dimineață la domiciliul lui Cristian Dide într-un dosar de substanțe interzise, anunță surse judiciare pentru STIRIPESURSE.RO. În acest dosar al DIICOT sunt vizate mai multe persoane.

#Protestatarul Cristian-Mihai Dide a devenit o ”celebritate” a străzii, în ultimii ani, fiind unul dintre cei mai vocali reprezentanți #rezist din Piața Victoriei și, totodată, un ”abonat” la amenzi contravenționale pe care le-a primit pentru că a descoperit tot felul de modalități excentrice prin care și-a susținut punctele de vedere.

La unul dintre protestele din fața sediului PSD, Dide s-a urcat într-un copac, iar în timpul unui eveniment organizat de Primăria Capitalei, Dide a fost încătușat de polițiști, în timp ce proiecta mesajul „#Rezist” pe Palatul Regal.

În plus, Dide s-a legat, la un moment dat, de gardul Guvernului și a amenințat că își dă foc. Pentru a fi îndepărtat, a fost nevoie ca forțele de ordine să taie o parte din gard. A fost un participant activ la protestele din 10 august 2018 – ”Protestul Diasporei”, însă a avut o ”luptă” de dus chiar și cu femeile din PSD, la Școala politică de vară a Organizației femeilor social-democrate, atunci când Dide și un grup de protestatari au intrat în conflict cu o patrulă de poliție.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here