Percheziții la biroul și domiciliul vicepreședintelui Dorin Tașcău

2354

Mai multe percheziții DNA au fost făcute în ultimele ore la Consiliul Județean Gorj, într-un dosar de achiziții atribuite unor firme controlate de funcționari publici, au declarat pentru HotNews.ro surse judiciare. Vizate au fost biroul și locuința vicepreședintelui CJ Dorin Tașcău.

Tașcău a confirmat faptul că au loc descinderi la casa lui din Târgu Jiu și la biroul din CJ Gorj. El a negat că ar fi administratorul firmelor vizate de anchetatori. Numele acestuia a apărut recent în interceptările făcute de DNA în dosarul de corupție în care e vizat fostul director al Termocentralei Rovinari, Iosif Chircă, trimis în judecată pentru luare de mită.

„O echipă de la DNA Craiova s-a prezentat pentru percheziţie la domiciliu şi la Consiliul Judeţean. Mi-au spus că e vorba de o serie de activităţi financiare făcute, că n-am dreptul ca vicepreşedinte al CJ să fac activităţi economice, ceva de genul ăsta. Ei cred că firmele respective de care vorbesc sunt administrate de mine, dar nu sunt administrate de mine, mă rog, o să vedem. Am pus la dispoziţie tot ce… Asociat am dreptul să fiu, sunt asociat în una dintre ele, dar în rest nu administrez niciuna dintre ele. (…) Urmează procedura, iau documente, probabil o să fie o serie de cercetări în perioada următoare. Asta e tema, în sensul că ar fi probabil o incompatibilitate între funcţia de vicepreşedinte şi o serie de activităţi economice, dar, repet, firmele respective nu sunt administrate de mine. Vedem ce se întâmplă în continuare”, a declarat Dorin Taşcău, potrivit Agerpres.

1 COMENTARIU

  1. un hot ordinar sub masca politicii face numai smecherii . Poate nu stiati acest cetatean corect detine un bloc de locuinte folosit in trecut de FETITE PENTRU PLACERILE TRUPESTI , iar acum este folosit de de serviciul de gunoi din cadrul Conslilului Judetean Gorj unde domnul cinstit este vicepresedinte. Incaseaza cred o suma frumusica pentru chirie……… Pacat ca asemenea impostori conduc destinele judetului si asa putred de corupt. MARE PACAT ???

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here