Percheziţii încheiate cu reţinerea unui olandez

222

Polițiștii din Mehedinți au efectuat opt percheziții în municipiul Drobeta-Turnu Severin și în alte trei localități din județ, la persoane acuzate de furturi din locuințe. În urma descinderilor au fost ridicate bijuterii, ceasuri, parfumuri, genţi, aparatură electronică și laptopuri, în valoare de peste 21.000 de lei, dar și 93 de comprimate de ecstasy. Un cetățean olandez a fost reținut.

“La data de 19 ianuarie, poliţiştii Inspectoratului de Poliție Județean Mehedinți, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Drobeta Turnu Severin, au efectuat opt percheziții domiciliare în municipiul Drobeta-Turnu Severin și trei localități din județ, la locuințele unor persoane bănuite de săvârșirea mai multor furturi din locuințe. În urma percheziţiilor, poliţiştii au depistat bunuri susceptibile a proveni din săvârşirea infracţiunilor (bijuterii, ceasuri, parfumuri, genţi de damă, aparatură electronică, laptopuri), în valoare de aproape 21.000 de lei, care au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor, pentru stabilirea provenienţei. De asemenea, în unul dintre imobile, polițiștii au depistat 93 de comprimate de ecstasy şi 170 de grame de substanţă vegetală”, au anunţat reprezentanţii Poliţiei Române.

În urma administrării probatoriului, cetățeanul olandez a fost reținut pentru 24 de ore, pentru săvârșirea infracțiunilor de trafic de droguri de risc şi de mare risc. (L.F.)

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here