Percheziții în trei locații din Gorj, într-un dosar în care este vizat un patron din Târgu-Cărbunești

1207

Polițiștii din Târgu-Cărbunești au efectuat, ieri, trei percheziții la sediul firmei unui patron din localitate și în casele rudelor sale din Scoarța și Albeni. La domiciliul părinților săi, din satul Colibași, ar fi fost găsite tone de țiței sustras din magistrala unei societăți din Țicleni. În urma controlului au fost găsite peste 150 de bidoane din plastic, goale, cu urme de țiței, două pompe electrice și furtune. Omul de afaceri este administratorul unei firme de transport. Acesta a ajuns în atenția anchetatorilor săptămâna trecută.
,,La data de 27 aprilie, polițiști din cadrul Poliției orașului Târgu-Cărbunești s-au sesizat cu privire la faptul că un bărbat de 37 de ani, din localitate, a sustras cantitatea de 250 de litri produs petrolier, cu un furtun branşat la colectorul de pompare a ţiţeiului, aparţinând unei societăți comerciale din Țicleni, până la o autoutilitară, unde a încărcat-o într-un recipient de 1.000 de litri, reușind să fugă de la locul faptei.
La data de 2 iunie, polițiști din cadrul Poliției Orașului Târgu Cărbunești au pus în executare trei mandate de percheziții domiciliare, emise de Judecătoria Târgu-Cărbunești, la domiciliile rudelor bărbatului bănuit de furt calificat, precum și la o societate comercială pe care o administrează. Cu această ocazie, polițiștii au descins la locuința unui bărbat de 66 de ani, din comuna Albeni, a unei femei de 69 de ani, din comuna Scoarța, cât și la sediul unei societăți comerciale, din orașul Târgu-Cărbunești.
În urma perchezițiilor, polițiștii au identificat cantitatea de 1.500 de litri produs petrolier (țiței), fiind ridicate în vederea continuării cercetărilor 150 bidoane din plastic cu capacitatea de 30 litri fiecare, șase recipiente cu capacitatea de 1.000 litri fiecare și două pompe electrice, despre care există indicii că au fost folosite la sustragerea de produs petrolier. În continuare, polițiștii desfășoară activităţi specifice în cadrul unui dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, pentru stabilirea întregii activități infracționale”, se precizează într-un comunicat al IPJ Gorj.
L.F.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here