Percheziții în trei comune din Gorj, încheiate cu reținerea unui bărbat

1154

Un bărbat de 31 de ani, din comuna Bolboși, a fost reținut, joi seara, într-un dosar de furt calificat și tăinuire. Acesta a fost încătușat, după ce oamenii legii, din cadrul Posturilor de Poliție Negomir și Urdari, au efectuat șase percheziții, două pe raza localităților Bolboși, trei la Mătăsari și una în Godinești.
Suspiciunea este că autorii ar fi furat mai multe bunuri, în special butelii de aragaz.,,Perchezițiile s-au desfășurat la persoane care se ocupau cu furturi din societăți comerciale, fiind pusă în mişcare acţiunea penală faţă de trei bărbaţi, cu vârste cuprinse între 30 şi 33 de ani, din comuna Mătăsari, respectiv Bolboşi, bănuiţi de săvârşirea infracţiunilor de furt calificat şi tăinuire.
Cu ocazia perchezițiilor au fost recuperate o parte dintre bunurile sustrase și instrumentele folosite la săvârșirea infracțiunilor.În continuarea cercetărilor efectuate de poliţişti, faţă de un bărbat de 31 de ani, domiciliat în comuna Bolboşi, s-a luat măsura reţinerii pentru 24 de ore, acesta fiind introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al IPJ Gorj. Activitatea a beneficiat de sprijinul Biroului de Operațiuni Speciale – Craiova, Serviciului de Operațiuni Speciale – Gorj și a luptătorilor din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale, din cadrul IPJ Gorj”, a declarat Miruna Prejbeanu, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj.Suspectul reținut joi pentru tăinuire a fost eliberat după cele 24 de ore, fiind pus sub control judiciar.
L.F.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here