Percheziții în Gorj! Polițiștii au descoperit peste un kilogram de muguri de cannabis

1130

Mai multe percheziţii au avut loc, vineri, în șapte locații din Târgu-Jiu și din apropierea orașului Turceni. Polițiștii antidrog de la Brigada de Combatere a Criminalităţii Organizate și procurori din cadrul Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism, din Gorj, au căutat persoane bănuite de efectuarea, fără drept, de operațiuni cu droguri de risc. Anchetatorii au în vizor opt persoane care au fost duse la audieri.
,,Polițiștii antidrog de la Brigada de Combatere a Criminalităţii Organizate și procurori DIICOT din Gorj au descins la șapte locuințe din județ, fiind puse în executare opt mandate de aducere. Au fost vizate persoane bănuite de efectuarea, fără drept, de operațiuni cu droguri de risc. În urma perchezițiilor au fost ridicate 60 de grame de seminţe de cannabis, un kilogram de muguri de cannabis, un grinder de mărunțire a fragmentelor vegetale, două cântare de precizie, două ţigarete confecţionate artizanal ce conţin fragmente vegetale, foiţe folosite pentru confecționarea țigărilor, un pistol cu capsule CO2, patru butelii cu gaz, un recipient cu bile din plastic, cinci telefoane mobile, o tabletă și 2.500 de lei.
Sprijinul operativ a fost asigurat de Direcţia Operaţiuni Speciale din Poliția Română”, a declarat Corina Scurtu, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj. La descinderi au participat și luptătorii pentru acţiuni speciale din Gorj, alături de jandarmi.
L.F.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here