Percheziții în Gorj

343

UPDATE, ora 14.30

Toate cele zece persoane audiate în dosarul de evaziune fiscală vor fi cercetate în libertate. ”Astăzi nu va fi reținută nicio persoană. Cercetările continuă pentru stabilirea întregii activități infracționale și a faptelor comise de fiecare suspect”, a precizat Andrei Lazăr, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj.

La această oră, polițiștii gorjeni efectuează 16 percheziții la sediile unor societăți comerciale și la locuințele unor persoane fizice bănuite de săvârșirea infracțiunii de evaziune fiscală, fiind vizate unele saloane de înfrumusețare care ar fi desfășurat activitatea de videochat, urmând să fie aduse cu mandat la sediul Poliției zece persoane, pentru audieri. Faptele ar fi fost comise în perioada 2012-2017. Printre cei audiați se află și doi culturiști din Târgu-Jiu.

Din activitatea infracțională, persoanele vizate ar fi creat un prejudiciu la bugetul statului peste 500.000 de euro. La acțiune participă ofițeri din cadrul Serviciului de Investigarea Criminalității Economice, luptători din cadrul Serviciului de Acțiuni Speciale Gorj, precum și polițiști din cadrul Poliției Municipiului Târgu-Jiu„, precizează reprezentanții IPJ Gorj.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here