Percheziții în cartierele Pandurașul și Obreja

189

După scandalul cu împușcături care a avut loc duminică, în cartierul Pandurașul, în baza mandatelor de percheziţie emise de Judecătoria Târgu-Jiu, polițiștii au descins ieri în opt locuințe. Percheziții au fost făcute și în cartierul Obreja.  În una dintre casele controlate, în cartierul Panduraşul, polițiștii au găsit un pistol de dimensiuni mici, de calibru 6,35 mm,  două săbii cu lungimea lamelor de aproximativ 80, respectiv 40 de centimetri. ”Pistolul şi muniţia au fost ridicate în vederea expertizării şi stabilirii folosirii în prezenta cauză, iar săbiile au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor sub coordonarea procurorilor, în vederea stabilirii participaţiei fiecărei persoane şi încadrării juridice corecte a faptelor”, a precizat Miruna Prejbeanu, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj.

În total, șase persoane au fost conduse la audieri, la sediul Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu-Jiu. Procurorii nu au dispus, deocamdată, nicio măsură în acest caz, suspecții fiind cercetați în libertate pentru lovire, distrugere, nerespectarea regimului armelor și munițiilor și uz de armă fără drept. În urma altercației în care au fost implicate două familii, o femeie de 30 de ani, de etnie romă, a fost împușcată. Victima a fost supusă unei intervenții chirurgicale și se află în afara oricărui pericol.

 

1 COMENTARIU

  1. Bravo judecatorilor ati luat spagabuna de la tigani si iat pus in libertate cum e posibil asa ceva uni dintr suspecti cu recitiva si un corupt sau necalificat al justitiei ii pune in libertate Rusine justitiei

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here