Percheziții DIICOT, în Gorj, Dolj și Argeș

1443

Polițiștii de combatere a criminalităţii organizate din Târgu-Jiu și un procuror din cadrul Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism au efectuat, vineri, 10 percheziții în județul Gorj, una în Dolj și una în Argeș, într-un dosar penal privind constituirea unui grup infracțional și efectuarea fără drept de operațiuni cu produse susceptibile de a avea efecte psihoactive.
,,În fapt, în perioada ianuarie-iunie 2020, pe raza județului Gorj, ar fi fost constituit un grup infracțional prin intermediul căruia ar fi fost efectuate operațiuni cu produse susceptibile de a avea efecte psihoactive. 23 de persoane au fost conduse la sediul DIICOT Gorj și SCCO Gorj, iar șapte tineri, cu vârste cuprinse între 18 și 23 de ani, au fost reținuți pentru 24 de ore.
În urma efectuării percheziţiilor domiciliare au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor mai multe pungi ce conțineau materie vegetală cu miros specific, cinci cântare folosite la porționarea masei vegetale, două stick-uri de memorie, o râșniță de mărunțit şi 23 de terminale mobile.
Acțiunea a beneficiat și de sprijinul polițiștilor specializați în combaterea criminalităţii organizate din Dolj, Mehedinți și Argeș“, se precizează într-un comunicat al IPJ Gorj.
Suspecții reținuți au fost prezentați, sâmbătă, la sediul Tribunalului Gorj, cu propuneri legale.
L.F.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here