Percheziție la Telești

445

Doi tineri de 20, respectiv 29 de ani, ambii din comuna Telești, au fost reținuți, marți seara, pentru furt calificat. Aceștia sunt acuzați că, în noaptea de 26 spre 27 octombrie, ar fi sustras mai multe bunuri electrice și electrocasnice, dintr-un imobil situat pe raza comunei, care aparține unei femei de 32 de ani, din orașul Rovinari. Proprietara locuia mai mult în Rovinari, iar soțul său se afla la muncă, în străinătate, casa din Telești fiind lăsată în grija unui vecin. Anchetatorii susțin că prejudiciul este de aproximativ 10.000 de lei.


”Aceștia, în noaptea de 26 spre 27 octombrie, ar fi sustras mai multe bunuri electrice și electrocasnice, dintr-un imobil situat pe raza comunei, ce aparține unei femei de 32 de ani, din orașul Rovinari, creând un prejudiciu de aproximativ 10.000 de lei. Prin mandatul de percheziție domiciliară, emis de Judecătoria Târgu-Jiu, la data de 31 octombrie, polițiștii au efectuat o percheziție domiciliară la imobilul tânărului de 29 de ani, fiind identificate și ridicate în vederea continuării cercetărilor, mai multe bunuri. Totodată, pe parcursul cercetărilor, tânărul de 20 de ani a pus la dispoziția polițiștilor o parte din bunurile sustrase. Cercetările continuă în vederea stabilirii cu exactitate a întregii activități infracționale a celor doi”, a declarat Miruna Prejbeanu, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj
Aseară, suspecții au fost prezentați în fața procurorilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu-Jiu, pentru noi audieri. ”Nu știu cine a pus la cale tot planul acesta, dar la mine în casă nu s-a găsit absolut nimic. Nu există nicio dovadă că eu am fost. Nu sunt vinovat. Nu am furat niciodată”, a spus unul dintre ei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here