Percheziție la locuința polițistului Racoviță

176

”Au fost efectuate simultan 4 percheziţii domiciliare pe raza judeţului Gorj la locuinţele membrilor grupului infracţional organizat, dintre care o percheziţie a fost efectuată la locuinţa unui agent de poliţie din cadrul I.P.J. Gorj – Poliţia Municipiului Târgu Jiu, fiind puse în executare patru mandate de aducere emise de către procurorul din cadrul D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Gorj.
Din cercetările întreprinse s-a stabilit faptul că în perioada 2010-2015 membrii grupului infracţional organizat au racolat, transportat şi exploatat sexual în Austria, Italia, Germania şi Anglia mai multe tinere dintre care şi persoane minore.
Totodată, membrii grupului infracţional organizat au obligat 13 tinere majore şi patru minore să se prostitueze în ţară şi în afara ţării şi a rezultat faptul că membrii grupului infracţional organizat au obţinut ca urmare a activităţilor infracţionale desfăşurate, venituri ilicite de aproximativ 150.000 euro, sumele de bani fiind utilizate pentru achiziţionarea de bunuri mobile şi imobile.
Cu ocazia flagrantului şi percheziţiilor domiciliare au fost ridicate în vederea confiscării un autoturism, 250 de lire sterline, 540 de euro, 25.500 de forinţi, 1.000 de lei, bijuterii, nouă telefoane mobile, 14 cartele SIM, o unitate Centrală, două laptop-uri, un pistol cu gaze, cinci cartuşe aferente, deţinut fără autorizaţie de unul dintre tineri în vârstă de 27 de ani.”, anunță IPJ Gorj într-un comunicat de presă.

1 COMENTARIU

  1. Politia lui Birou? Racovita- Traficant,constituire grupuri infractionale,Braconieri cazul politistului vanator de caprioare- Marasescu S.,Batai in cluburi, alcoolemii la volan -politistul Varjan si gasca si multi altii.
    Culmea este ca nu au patit nimic,iar altii doar ca gresesc Un cuvant sunt sanctionati.
    Acestia sunt politistii condusi de marele Birou, fiind mai mult ocupat cu viciile, ca doar cand conduci bicicleta nu poti fi testat cu etilotestul.
    Sunt si politisti onesti, dar munca le este umbrita de mai marele lor'”bai papagalule'”la-sa-ne pensia este salvarea ta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here