PER Gorj: Măsuri organizatorice drastice decise în BPJ

2380

Biroul Permanent Județean al Partidului Ecologist Român(PER) Gorj s-a întrunit, duminică, la Hotel Brâncuși în Târgu Jiu pentru a stabili unele măsuri organizatorice importante pentru formațiunea politică.

În acest cadru, președintele organizației, Dan Miroiu, a făcut o analiză a structurilor de partid din județ, a subliniat zonele cu organizații puternice dar și cele cu organizații slabe.S-au purtat discuții pe marginea creșterii numărului de membrii cu adeziune dar și taxarea membrilor care cochetează cu alte partide politice, făcând jocul primărilor in consiliile locale, fără să își impună propriile proiecte sau să urmărească linia de acțiune PER. S-a discutat de excluderi de membrii dar și de radierea unor structuri care nu funcționează așa cum trebuie, asta după ce, personal, cei din conducerea filialei județene s-au deplasat în aceste localități pentru o analiză directă.

PER se pregătește astfel pentru bătăliile electorale care se vor da in 2024, mizând acum pe întărirea structurilor de partid și pe găsirea unor candidați puternici, cu impact în rândul comunității.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here