Peppy Dolce Vita şi Karma, după trofeul Old Boys de la Severin

637

Două echipe din Târgu-Jiu vor reprezenta minifotbalul gorjean la Campionatul Național de Old Boys (+40 ani) de la Drobeta Turnu Severin. Competiția va avea loc de vineri până duminică și are la start un număr de 16 echipe. Peppy Dolce Vita Târgu Jiu, câștigătoarea Cupei Old Boys, desfășurată în această primăvară în Complexul Dolce Vita, va fi în urna 3 la tragerea la sorți de vineri dimineața, de la ora 10:00, de la Hotel Continental din Severin.
Karma Târgu Jiu, finalista Cupei Old Boys, va fi în urna 4 la tragerea la sorți.Tragerea la sorţi se va face folosind patru urne valorice şi se va ţine cont de Clasamentul Naţional 2018, participarea echipelor la EMF Masters Cup 2018:
–Urna 1: MAV GLISSANDO TIMIŞOARA, LIRIADA RÂŞNOV, OLD BOYS PIATRA NEAMŢ, OLD TEAM FLOREŞTI
–Urna 2: HERCULES DROBETA, MARY TOUR MAGIC IAŞI, VIITORUL DEEP SERV CÂMPINEANCA, ALASKA DEVA
–Urna 3: PEPPY DOLCE VITA OLD BOYS TG-JIU, FC ERGAD OLD BOYS ARAD , DEBUTANŢII CRAIOVA, FC VULTURII DEJ
–Urna 4: SALT&PEPPER ARAD, BACOLUX CRAIOVA, KARMA TG-JIU, SOVEJA FOCŞANI
La competiția de la Severin participă nume importante, din categoria old boys, din minifotbalul românesc, precum: MAV Glissando Timișoara, campioana Europei din 2017, Liriada Râșnov Brașov, vicecampioana Europei din 2018 sau Old Boys Piatra Neamț, câștigătoarea primelor două ediții ale Campionatului Național.
Programul competiției începe vineri, de la ora 14.00, cu faza grupelor.
Vineri, se vor juca două etape din faza grupelor, sâmbătă o etapă din grupe și sferturile de finală, iar duminică semifinalele și finalele. Din faza grupelor, primele două clasate se califică în sferturi.

Lot Peppy Dolce Vita Târgu Jiu la Campionatul Național de Old Boys:
Portar: Dorin Hîrsu

Jucători: Daniel Buleac, Marian Erburosu, Ion Cănăvoiu, Aurel Amzucu, Valentin Ciolacu, Adrian Popescu, Petrișor Gurică, Lucian Mălăele, Cătălin Trofin și Romeo Rădoi
Staff: Daniel Buleac și Petrișor Gurică

Lot Karma Târgu Jiu la Campionatul Național de Old Boys:
Portar: Constantin Purdescu
Jucători: Cătălin Crîngașu, Adrian Vîlcu, Sorin Răduțoiu, Ion Arjoca, Alin Zăvoi, Daniel Șofei, Victor Dinică, Aurel Popescu și Damian Mocanu
Staff: Victor Dinică și Cristian Cruceru
Primele 3 clasate de la Drobeta Turnu Severin se vor califica la EMF Masters Cup, competiție programată să aibă loc la Rimini în Italia (5-8 septembrie), în același timp cu EMF Champions League, cea mai importantă competiție inter-cluburi la nivel european.
Cătălin Pasăre

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here