Pentru reduta PRM Gorj, Dascălu apelează la Ciontu şi pucişti

520

Zvonurile apărute cum că vicepreşedintele Partidului Conservator, Cornel Ciontu va veni în Gorj pentru a purta discuţii cu peremiştii, i-au adus o serie de nemulţumiri actualului lider al PRM Gorj, Gheorghe Bucălăete, care a declarat că vicepreşedintele PC, Corneliu Ciontu nu este secretar general la PRM şi probabil se deplasează la Gorj pentru a discuta cu Marius Borcan de la PC.

Mai mult, liderul PRM Gorj, a precizat că Ciontu, din 2005, cînd a fost exclus din PRM, a umblat pe la mai multe partide, fiind cadonat cu funcţia de prim-vicepreședinte al PNG, iar pentru că Gigi Becali s-a convins că Ciontu nu este un câştig politic a încetat colaborarea cu acesta. După aceea, acelaşi Ciontu a negociat cu Dan Voiculescu şi a obţinut funcţia de vicepreşedinte la Partidul Conservator, iar acum încearcă să pună în practică strategia stabilită de Dan Voiculescu, împotriva PRM şi a lui Vadim Tudor. Înainte de a intra în PC, Ciontu a avut ţi tentative de infiinţare a unui partid, care au eşuat lamentabil.

Circul făcut de Dumitru Dascălu la PRM Gorj a luat o altă cale
Revoltat pe situaţia iscată, dar şi pe faptul că Dumitru Dascălu a confecţionat în fals o ştampilă cu însemnele partidului semnând şi ştampilând, cu acea ştampilă, acte oficiale către instituţii ale statului, Gheorghe Bucălăete i-a făcut lui Dascălu o plângere penală, pentru fals şi uzurpare de calităţi oficiale. În sprijinul lui Bucălăete a venit şi europarlamentarul PRM, Dan Zamfirescu care a spus public faptul că la Gorj, Dumitru Dascălu nu mai are nici o calitate, nici măcar cea de membru al PRM, iar preşedinte este Gheorghe Bucălăete. Se pare că şi în alte judeţe peremiştii lui Vadim au pus în mişcare plângeri penale împotriva puciştilor lui Funar şi Ciontu.
A.S.
 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here