Pentru o funcţie în CEO – Nădrag a demisionat. Paraschiv, noul viceprimar al municipiului

174

La doar două luni de la ungerea sa în funcţie, viceprimarul Matei Nătrag şi-a dat demisia. Reprezentanţii Primăriei Târgu-Jiu au confirmat demisia. Locul lui Matei Nădrag va fi luat de colegul său de partid Mihai Paraschiv, cel mai tânăr membru al Consiliului Local Târgu-Jiu. Purtătorul de cuvânt al PNL Gorj a confirmat numirea lui Paraschiv în funcţia de viceprimar.

Decizie şoc a liberalului Matei Nădrag. În cursul zilei de joi el şi-a depus demisia din funcţia de viceprimar al municipiului Târgu-Jiu, după doar două luni de la validarea sa. “Domnul Matei Nădrag şi-a dat demisia din motive personale; acum noi aşteptăm decizia PNL, ei trebuie să desemneze viitorul viceprimar”, a precizat Ramona Evulescu, purtătorul de cuvânt al Primăriei Municipiului Târgu-Jiu.

Paraschiv, noul viceprimar
Cel mai tânăr membru al Consiliului Local Târgu-Jiu, inginerul Mihai Paraschiv este susţinut de Partidul Naţional Liberal. Paraschiv împlineşte 32 de ani pe 1 septembrie şi se află la primul său mandat de consilier local. Conducerea PNL Gorj susţine promovarea sa pe funcţia de viceprimar tocmai datorită tinereţii lui. “Nu cunosc motivele demisiei lui Matei Nădrag; eu am aflat de demisia sa de la jurnalişti, care se pare că aveau confirmarea preşedintelui Dian Popescu. Şi eu ştiu că este adevărat că a demisionat, pentru că am vorbit mai devreme cu Mihai Paraschiv şi ştiu că el va fi noul viceprimar”, a precizat Virgil Drăguşin, purtătorul de cuvânt al PNL Gorj. Partidul Naţional Liberal are trei membri în Consiliul Local. După demisia lui Nădrag din funcţia de viceprimar, PNL avea de ales între Mihai Paraschiv şi Gabriel Giorgi, primul fiind preferat, se pare datorită vârstei sale, conducerea PNL având o politică de promovare a tinerilor din partid.

Paraschiv: “Cred că sunt pregătit”
Contactat telefonic, Mihai Paraschiv a spus că, deşi încă nu a fost numit oficial în locul lui Matei Nădrag, este pregătit să preia funcţia de viceprimar. “Este puţin cam devreme să dau un punct de vedere în acest sens. Cred că sunt pregătit să fiu viceprimar, dar deocamdată nu am primit ceva oficial vizavi de numirea mea. De luni vă voi putea spune mai multe cu privire la acest aspect”, a declarat Paraschiv. La momentul contactării telefonice, Mihai Paraschiv îşi făcea treaba de consilier local, fiind în şedinţă de comisie alături de colegii săi, motiv pentru care nu a putut să dea mai multe detalii cu privire la numirea lui în funcţia de viceprimar al municipiului Târgu-Jiu.
Minodora Sucea

Demisionarul anunţă implicarea sa într-un alt proiect
Primarul Florin Cârciumaru a recunoscut că a rămas şi el surprins când a fost pus în faţa faptului împlinit, adică a demisiei lui Nădrag din funcţia de viceprimar al oraşului Târgu-Jiu. Viceprimarul demisionar spune că din toamnă se va implica într-un alt proiect politic şi acest lucru l-a determinat să renunţe la poziţia ocupată acum, varianta respectivă fiind confirmată şi de şeful PNL Gorj, Dian Popescu.”Este un proiect politic nou în care Matei Nădrag va fi implicat în această toamnă. Veţi vedea la momentul potrivit despre ce este vorba. Până atunci promovăm o persoană şi mai tânără la primărie, pe Mihai Paraschiv, şeful organizaţiei de tineret din PNL Gorj. Are 31 de ani şi nu cred că a mai fost vreun viceprimar aşa de tânăr. De vreo lună de zile am discutat despre această posibilă schimbare şi iată că acum o facem. Nu e vorba despre eventuale neînţelegeri cu ceilalţi colegi de la Primărie sau alte lucruri de acest gen. Le infirm eu de pe acum, în cazul în care vor apărea şi astfel de bârfe”, a menţionat Dian Popescu.
Gelu Ionescu

Afaceristul liberal vrea o funcţie bine plătită în CEO
Renunţarea la funcţia de viceprimar al municipiului Târgu-Jiu, gest făcut de Matei Nădrag, nu a uimit, cel puţin în PSD Gorj. Asta deoarece era de notorietate faptul că Nădrag vroia o funcţie în noua structură a Complexului Energetic Oltenia(CEO), afaceristul liberal fiind nemulţumit de salariul mic avut la primărie şi de puţinele oportunităţi de business care i se ofereau. Nădrag ar fi pretins astfel şefului PNL Gorj, spun surse din PSD, că vrea o funcţie pe durată nedeterminată în CEO, în schimbul celei de viceprimar pe 4 ani. Dian Popescu a acceptat, percutând la pretenţiile şefului PNL Târgu-Jiu. Între cei doi nu există niciun fel de sciziuni.

A.STOICA
 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here