Pentru mitingul lui Băsescu – Acţiune politică cu logistica unităţilor energetice gorjene

362

plecare din fata CE TurceniAcţiune de amploare de Sfântul Mihail şi Gavriil a PD-L Gorj pentru a participa la mitingul lui Traian Băsescu, organizat la Craiova. Din ordinul lui Ionel Manţog, directorul de campanie al organizaţiei democrat-liberale gorjene,

autocar 1autocar 2aproximativ 3000 de persoane, în cea mai mare salariaţi ai Complexurilor Energetice Rovinari şi Turceni, precum şi ai Societăţii Naţionale A Lignitului Oltenia au fost aduse la Craiova şi îmbrăcaţi în hainele partidului pentru a îngroşa numărul celor autobuz 3DSC00474prezenţi în centrul Băniei, duminică la prânz. Deplasarea a fost asigurată cu logistica celor trei unităţi energetice gorjene. Au fost folosite atât autobuzele proprii ale acestora cât şi cele contractate pentru transportul zilnic al minerilor din cariere.

Autocarele CE Turceni, scoase la propagandă politică
DSC00478DSC00482În schimbul deplasării, salariaţilor aduşi ieri la mitingul lui Băsescu, li s-a promis că li se vor da libere în alte zile lucrătoare. Tot pe banii sistemului minier a mai fost asigurată şi o parte din hrană. La Societatea Cantine Cazare Motru au fost pregătite, tot din ordin politic, 2000 de sandviciuri distribuite participanţilor, costurile ridicându-se la aproximativ un sfert din suma totală necesară asigurării hranei.
DSC00483DSC00487Din fiecare localitate cu producţie minieră şi nu numai au fost transportaţi oameni către mitingul de la Craiova. Din coloana de aproape 100 de autocare, autobuze şi microbuze nu au lipsit nici cele 3 autocare ale CE Turceni. DSC00491DSC00513Tapetate cu afişele elecorale ale candidatului partidului, GJ -50-SET, GJ-87-SET şi GJ -69-SET au dus salariaţi ai societăţii. Din Băleşti au fost aduse alte două autobuze, cu numere de Mehedinţi, iar din Bâlteni au plecat mai multe coloana autobuzemicrobuze. Costurile întregii acţiuni de ridică la cel puţin 800 de milioane de lei vechi, mai mult de jumătate din această sumă reprezentând cheltuielile cu transportul.
Primarii PD-L şi-au adus oamenii la Craiova
La acţiune au participat şi primari gorjeni de culoare portocalie. Aceştia au asigurat fiecare câte un autocar plin cu simpatizanţi şi membrii ai formaţiunii politice respective.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here