Pensionarul Iacobescu, propunerea PNL pentru postul de prefect de Gorj

3832

Liberalul Marcel Petrică Iacobescu, fost consilier județean în mandatul trecut, pensionar militar, este propunerea PNL pentru postul de prefect. O susțin surse politice care spun că PNL Gorj va merge pe mâna lui Iacobescu pentru această funcție aflată în negociere la nivel central. USR îl preferă pentru postul de subprefect pe Marius Stroe, profesor de matematică la un liceu din Târgu-Jiu.

  • Iacobescu, făcut funcționar public la Primăria Turceni

Iacobescu a fost director la MedservMin pe timpul PDL. A fost schimbat din funcție de către Daniel Burlan și a ajuns apoi în CA-ul UM Sadu. Anul trecut, Iacobescu a trăit doar din indemnizația lunară de consilier județean, din pensie și din 1300 de lei încasați la o firmă de pază. A fost considerat un apropiat al fostului lider Ionel Manțog, apoi a rămas în anturajul noii conduceri care i-au oferit un loc de consilier județean până la alegerile locale din septembrie.
Virgil Drăgușin va rămâne subprefect, deși era vehiculat drept viitor prefect. Negocierile sunt în curs la nivel central, USR încercând să preia funcția de prefect. De altfel, Radu Miruță, președintele USR Gorj, a precizat, luni, că sunt șanse să obțină partidul această poziție, asta dacă PNL preferă un alt județ la împărțirea acestor funcții.
A.Stoica

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here