Pensionarii au sărbătorit în avans Floriile

237

Sărbătoarea Floriilor a fost serbată de către sutele de pensionari înscrişi la cluburile vârstei a treia din municipiul Târgu-Jiu cu două zile în avans, mai exact pe 11 aprilie. Programul festiv cu ocazia Sărbătorii Floriilor a fost organizat de Primăria şi Direcţia Publică de Protecţie Socială (DPPS) Târgu-Jiu.
Ca în fiecare an, în apropierea Floriilor, pensionarii cu nume de flori înscrişi la cluburile vârstei a treia au fost celebraţi aşa cum se cuvine de autorităţile locale. Astfel, prin grija acestora, sute de pensionari au primit sucuri, flori şi prăjituri de post, fiind sărbătorite persoanele care şi-au celebrat onomastica.
De asemenea, conform tradiţiei, pe 17 aprilie, în Joia Mare, pensionarii vor primi sucuri, prăjituri de post, cănuţe, tradiţionala lumânare şi flori.
Trebuie menţionat că vârstnicii prezenţi la celebrarea în avans a Floriilor de vineri, 11 aprilie, au profitat de prilej pentru a-l felicita şi pe primarul municipiului Târgu-Jiu, Florin Cârciumaru, cu ocazia onomasticii acestuia.
M.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here