Pensii în avans pentru 85.000 de gorjeni

434

Cei aproximativ 85.000 de cetăţeni din Gorj care figurează ca pensionari în evidenţele Casei Judeţene de Pensii Gorj îşi vor primi în această lună pensiile mai devreme faţă de data obişnuită.
Plata drepturilor cuvenite beneficiarilor sistemului public de pensii se va face cu câteva zile în avans, astfel încât banii să ajungă la toţi gorjenii pensionari înaintea Sărbătorilor de iarnă. „Şi în acest an se va proceda tot ca în anii trecuţi. Acum s-a luat decizia ca plăţile prin Poşta Română să se efectueze către pensionarii din Gorj cu trei zile mai devreme faţă de zilele obişnuite de plată ale fiecărei luni. Deci dacă de obicei plata pensiilor se face de către poştaşi din ziua de 14 ale lunii, acum se va începe cu trei zile în avans. De asemenea, menţionez că pentru cei care au optat să le fie virată pensia pe carduri, se va păstra ziua de 14, conform prevederilor convenţiei”, a declarat Daniela Negoiţă, director adjunct al Casei Judeţene de Pensii Gorj.
În ceea ce îi priveşte pe beneficiarii care nu vor fi găsiţi la domiciliu, plata drepturilor este asigurată la sediul subunităţilor poştale până în penultima zi lucrătoare din lună, respectiv 30 decembrie.
Izabella Molnar

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here