Pensie mai mare pentru un stagiu de cotizare de peste 40 de ani

5578

Din 1 septembrie, va fi implementată noua lege a pensiilor în România, aducând creșteri semnificative pentru anumiți pensionari.

Pensiile cresc pentru cei cu stagiul mare de cotizare. Daniel Baciu, directorul Casei de Pensii, a subliniat că pensiile care vor înregistra creșteri semnificative sunt cele pentru persoanele cu un stagiu de cotizare foarte mare, de peste 40 de ani.

De asemenea, oficialii au asigurat că nimeni nu va fi afectat negativ, nicio pensie nu va fi mai mică decât înainte.

În România, pensia medie se situează la 2.400 de lei. Din 1 septembrie, pensia medie pentru circa 3.500.000 de pensionari va cunoaște o majorare de 40%, adică o creștere medie de aproximativ 1.000 de lei.

Totuși, există aproximativ 1.500.000 de pensionari care nu vor beneficia de această creștere. Printre aceștia se numără cei cu pensii minime și un stagiu redus de muncă, care vor rămâne la pensiile sociale actuale de 1.281 de lei.

1 COMENTARIU

  1. Oare când au de gând psd istii sa termine cu aceste intoxicări privind pensiile .De doi ani de zile o țin langa cu aceste articole mincinoase despre creșterea pensiilor. În spatele acestor minciuni ciolacul și șleahta lui de spoliatori cresc prețurile într-un ritm alert, în așa fel încât prin TVA și accize acești satrapi ii fură cu două mâini pe români,fie ei salariați sau pensionari. Uitați vă cum se îmbracă acești analfabeți funcționali, ciocate in picioare, fără ciorapi, pantaloni bufanți până deasupra gleznei, cămăși strânse pe corp și sacouri cu doua numere mai mici. Și-au lăsat bărbi și mustăți că sa se cunoască între ei , de, făcând parte din aceiași tagmă de Ciuma roșie gălbuie a cuprins țara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here