Penitenciarul Târgu Jiu a câştigat Cupa Firmelor

359

Echipa Penitenciarului Târgu Jiu are în buzunar biletele pentru Campionatul Național al Firmelor și Instituțiilor de la Oradea. Câştigătorii s-au impus în finala cu FC Anna, scor 2-1, după un meci încins. În prima parte a jocului, FC Anna a dominat ostilităţile şi a deschis scorul prin George Segărceanu în minutul 9. Iulian Oprița a egalat la unu și a relansat finala. A urmat un joc pe contre, ambele echipe căutând lovitura decisivă pentru a lua trofeul acasă. Cei de la Penitenciarul au înscris cu 10 minute înainte de final prin Remus Deaconu, gol care s-a dovedit a fi decisiv. Portarul Florin Zeveleanu a avut două parade excelente în ultimele secvenţe ale partidei și a menținut scorul de 2-1. Astfel, Penitenciarul, o echipă nouă la minifotbal, a pus mâna pe primul trofeu. Întrecerea de la Oradea se va desfăşura în perioada 15-17 iunie. La festivitatea de premiere, invitat special a fost portarul echipei Pandurii Târgu Jiu, Răzvan Stanca. Goalkeeper-ul de 38 de ani, care a jucat în trecut la Steaua și Universitatea Craiova, a înmânat premiul de „Jucătorul Turneului”, precum și trofeul pentru locul 1.
Iulian Oprița (Penitenciarul Târgu Jiu): “A fost un meci frumos, greu. Ne-a ieşit mai mult jocul în repriza a doua, până la urmă a mers totul bine. Am luat cupa, la anul sperăm să facem o figură frumoasă şi să câştigăm şi în campionat. Premiul individual înseamnă foarte mult, nu mă aşteptam. Sunt jucători care joacă foarte bine la acest turneu. Mulţumesc echipei, fără ajutorul lor nu obţineam acest trofeu”.
Răzvan Stanca (Pandurii Târgu Jiu): “Îmi pare bine că am fost invitat să premiez învingătorii şi învinşii. Nu mă aşteptam să văd o finală atât de disputată. Au fost şi ceva nervi pe finalul partidei, dar aşa este într-o competiţie, mai ales la fotbal. E o competiţie binevenită, făcând mişcare este ceva normal. Felicit iniţiativa organizatorilor şi sper să o ţină în continuare la fel”.
Cosmin Iosu (ACS Minifotbal Gorj): “A fost o competiţie frumoasă. După cum aţi văzut, cele două combatante din finală sunt echipe noi la Dolce Vita. Asta ne demonstrează că şi echipele noi au un nivel fotbalistic foarte ridicat. A fost o finală foarte disputată. Câştigătoarea va putea reprezenta minifotbalul gorjean la Campionatul Naţional al Firmelor. E o echipă închegată, care poate obţine şi rezultate la nivel naţional”.

Penitenciarul Târgu Jiu – FC Anna 2-1 (0-1)
Goluri: Oprița (min. 21) și Deaconu (31’) / Segărceanu (9’)
Penitenciarul: Zeveleanu – Cîmpeanu, Nistor, Oprița, Boban, Deaconu, Țilivea A., Oțet, Șomănescu M., Guramba, Nistor, Coiculescu.
Antrenor-delegat: Iulian Matei Rădoi.
FC Anna: Olaru – Covrig, Stanciu, Peagu, Popescu Ș., Berbecaru, Grofu, Gae, Gîrniceanu și Segărceanu.
Antrenor: Adrian Stroe. Delegat:Tiberiu Olaru.

Listă premii, Cupa Firmelor și Instituțiilor din Gorj, ediția a III-a:
Locul I – Penitenciarul Târgu Jiu: trofeu Cupă, diplomă, medalii aur și 2 bax-uri de bere din partea partenerului
Locul II – FC Anna: diplomă, medalii argint, un bax bere
Jucătorul Turneului – Iulian Oprița (Penitenciarul Târgu Jiu): trofeu individual, diplomă și 6 doze de bere.
Portarul Turneului – Tiberiu Olaru (FC Anna): trofeu individual, diplomă și 6 doze de bere.
Cătălin Pasăre

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here