Pedelistul Săpun îşi pierde funcţia de vice la Bumbeşti-Piţic

526

Viorel Săpun, viceprimar PDL la Primăria Bumbeşti-Piţic, este la un pas să-şi piardă scaunul, partenerul său de echipă, primarul Michi Nioaţă de la PC, fiind de acord cu solicitarea PSD Gorj de a-l instala în funcţia acestuia pe consilierul PPDD, Florin Martescu.

Reprezentanţii PSD Gorj au discutat în aceste zile cu primarul Michi Nioaţă de la Bumbeşti-Piţic, cerându-i să renunţe la viceprimarul PDL pentru a face echipă, la primărie, cu un consilier al PPDD. Este vorba despre Florin Martescu cel care a făcut grevă, în vara anului trecut, în faţa instituţiei publice, alături de câţiva crescători de animale din comună, când a văzut că o parte a consilierilor, în frunte cu vicele de la PDL, au fost de acord să-i concesioneze, ilegal, Muntele Galbenul, pe 10 ani, ciobanului Petre Golu.
Nioaţă a fost de acord cu schimbarea, ca şi majoritatea din Consiliul Local. Şedinţa pentru schimbarea lui Săpun va avea loc la finalul acestei luni.
A.Stoica

8 COMENTARII

  1. Asta e ideea lui Martescu dorinta si informatia lui,dar sa nu uite ca locul sau e la oi in niciun caz in primarie,…,nu e nevoie de miros natural de balega,destul de greu suportat la sedintele de consiliu .Si parca Martescu uraste alianta din cauza ca nu suporta PSD .Pana mai ieri zicea ca si da demisia din PPDD decat sa mearga cu PSD acum vrea ciolan. S a i fie rusine, stie el de ce, dak stie ce e aia rusine.Surpriza Martescule poate Sapun trece la PSD sau Niculina iti sufla n ceafa…

  2. Fiti seriosi cum sa ne conduca ciobanii? Sa pasca oileda, sa dea mita, sa umble dupa femei prin sat poate .Sa conduca comuna din scaunul de vice , opersoana ca el numai la Bumbesti pitic se poate.

  3. Fratilor ce aveti………….Sa va vina mintea la cap………ciobanul vice.Domn Primar sper ca glumiti in a fi de acord cu asa alianta.Consilierii sa nu i dea votul ,o sa facem rascoala in comuna,asta nu i bun nici consilier mai bine ati face ceva sa l dati dracului afara din consiliu.Facem apel la judet sa lase interesele politice si deocamdata echipa de acum este destul de OK,

  4. Locuitori din Bumbesti Pitic,va asigur ca am vorbit personal cu primarul,el nu stie nimic de aceste minciuni scrise in acest articol pus pe tava de Florin Martescu. Primarul personal nu a vorbit cu nimeni din superiorii sai de asa ceva.Omul asta e ocupat cu inundatiile,cu trecerea peste raul Galbenu ,cu problemele sale legate de munca din primarie.Habar nu are de minciunile scrise in presa .Cel putin pana in acest moment nimeni de la judet nu ia comunicat asa ordin.Ca lui Martescu i se da la a roade osul… desigur dar de la a vrea pana la a avea….e cale lunga.Oricum m am interesat…7 consilieri sigur sunt cu actualul vice…poate chiar 8 dak surpriza nu e mare sa fie chiar 9.Hm…

  5. Ma primare si Sapun asta care il ai acu vice te injura si te critica pe unde poate…Nu l mai tine in brata si vezi ca nu prea i dai activitate nici lui nici altora care iti fac imaginea de rusine. Am auzit ca parintii tai iar fi nas iar el ca fin te da lui dracu…ai grija…de fapt am vazut ca in general nasii isi bat joc de fini ii arunca in mizerii, la dumneata e invers….

  6. Cred ca ati uitat ca nu toti oamenii s-au nascut la birou!multi au plecat de la munca de jos si au muncit pt a ajunge acolo si nu conteaza daca esti contabil sau cioban,important este sa ai bun-simt!Ati uitat sa specificati ca Florin Martescu ocupa si o catedra in invatamant,dansul fiind profesor de sport,ceea ce nu cred ca ar fi posibil daca ar fi asa cum a fost catalogat mai sus

  7. In ziua de azi, mai bine stai cu oile pe camp,nu ai stres si te relaxezi …decat sa fi un functionar public si sa mai ai si raspundere…orice munca CINSTITA e bine meritata,indiferent ca esti maturator de strada sau ministru.Fi serios!stim cum a ajuns dnul Martescu profesor cu catedra de sport in inv. !… Pacat de copii aia destepti ce merita o facultate si probabil ar avea si loc de munca.Dupa ’89 doar cine nu a vrut nu are studii superioare. Azi toti au studii insa in practica putini stiu sa le foloseasca … Iar de bun simt, bine zici Liviu,…,important este sa il ai; multi spun ca il au , putini stiu sa il foloseasca.

  8. domn primar mai bine l ai matura si pe mafiotul de sapun nu ai vazut ca te sapa…se da in stamba ca iel si unii,,oameni ai satului,,fac podul la lupesti parca noi nu stim ca de nu erai matale tot asa ar fi ramas ca acum 20 de ani.Sa ti dea domnul Isus sanatate ca noi stim cine vrea sa faca treaba pt noi oamenii acestei comune.E pacat ca munciti singur si vicele are grija de prezenta la biserici si sa va sape cat mai mult.se vede primar dar dracii lor alege.Sa i fie rusine cand va defaimeaza ca matale numai de bine il vorbesti si pe iel si pe mutu si pe secretar si ei te scuipa n spate si peste tot te barfesc….

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here