Pedelistul Biriboiu, şef la PSD Turceni

354

,,Portocaliul” Ion Biriboiu, demisionat după alegerile locale din PDL Turceni, s-a reprofilat rapid. Fiind jurist la Achiziţii în cadrul Complexului Energetic Turceni, Biriboiu a realizat că doar carnetul de partid îl poate salva de o înlocuire din funcţie, a aruncat rapid carnetul portocaliu şi şi-a tras unul roşu. Biriboiu nu s-a mulţumit să fie doar membru la PSD ci a preluat, în interimat, şi funcţia de preşedinte al PSD Turceni.

De luni, Ion Biriboiu, care se dădea demisionat, iniţial, doar din funcţiile avute la nivel de PDL, nu şi la mandatul de ales local, a trecut cu tot cu bagaje în PSD. Adică la Putere. S-a întors la PSD după ce în aprilie 2004 se mutase la PDL, dar actualii săi colegi de partid par că au uitat acest aspect important. Drept urmare i-au acceptat intrarea pe uşa din faţă la PSD, Biriboiu venind spăşit cu adeziunea. La schimb cu adeziunea, Biriboiu, vopsit însă suficient de mult în portocaliu, a primit şi funcţia de preşedinte interimar al PSD Turceni, funcţia fiind abandonată de Costin Bicău, preşedintele plecat în străinătate. Informaţia că Biriboiu este de luni pesedist cu acte în regulă şi pe deasupra preşedinte de organizaţie în Turceni, după ce până aproape pe 10 iunie făcea campanie PDL-ului, a fost confirmată de secretarul general al PSD Gorj, Gheorghe Milosteanu. Acesta susţine că Biriboiu ocupă funcţia de preşedinte interimar al PSD Turceni, până la organizarea unor alegeri interne.

Renunţă la funcţia de consilier local
Biriboiu a dat la spate nu numai funcţia de preşedinte al PDL Turceni, pentru iubirea bruscă faţă de PSD, ci şi cea de consilier local ales pe listele PDL la alegerile de luna trecută. Recent Biriboiu a jurat ,,portocaliu” că îşi va face datoria pentru cetăţeni, ca apoi să arate că face alergie la Opoziţie şi vrea rapid la Putere.
Puterea şi umbrela roşie PSD îi va oferi, cu siguranţă, protecţie noului pesedist, angajat de deţinutul Ionel Manţog în unitatea energetică, dar şi fiului acestuia, angajat la Turceni de tatăl său grijuliu. Biriboiu, fost viceprimar de Turceni, încă are bube penale urmare a trecutului său profesional glorios, dar mai contează…?!
Anamaria Stoica
 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here