Pedeliştii şi pesediştii dau jos cu vicele Fugaru

298

Peremistul Ion Fugaru, viceprimarul oraşului Târgu-Cărbuneşti ar putea fi debarcat astăzi din funcţie. Schimbarea lui Fugaru figurează pe ordinea de zi a şedinţei de Consiliu Local care va avea loc la orele 14.00, şi se pare că ar fi pusă la cale chiar de consilierii PD-L, din cadrul Primăriei Târgu-Cărbuneşti. Pedeliştii sunt patru în Consiliul Local, dar s-ar putea bucura şi de sprijinul celor 5 consilieri PSD, toţi cei nouă semnând pentru demiterea lui Fugaru.

În acest organism mai sunt alţi cinci consilieri PNL, Fugaru fiind singurul reprezentat al PRM în consiliul local. Pentru înlocuirea lui Fugaru este nevoie de 8 voturi, pe majoritatea simplă, în Consiliul Local fiind 15 membrii. Se vehiculează că pedelistul Ionel Manţog ar fi discutat duminică seara cu cei patru consilieri PD-L de la Cărbuneşti şi le-ar fi spus să voteze contra lui Fugaru.

Mihai Mazilu, primarul oraşului Târgu-Cărbuneşti, confirmă existenţa pe ordinea de zi a şedinţei, demiterea lui Fugaru dar susţine că el şi liberalii vor vota împotrivă. “Pedeliştii au semnat pentru demitere, teoretic. Până la vot se mai pot schimba lucrurile. Noi, eu şi Fugaru, facem o echipa omogenă, că avem investiţii, iar ei vor să o termine”, a declarat liberalul Mazilu.

A.Stoica

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here