Pedeliştii nu au făcut scandal în Piaţa Prefecturii

257

Aproximativ 1.000 de democrat-liberali au protestat vineri seara în Piaţa Prefecturii din municipiul Târgu-Jiu, unde au scandat lozinci împotriva Guvernului, dar şi a autorităţilor locale şi judeţene. Manifestaţia a început la orele 17.00, cu un marş de protest pe traseul Interex-Digul Jiului-Parcul Central, iar mai apoi democrat-liberalii s-au oprit în Piaţa Prefecturii, unde au protestat până la orele 20.00. în ciuda temerilor autorităţilor locale, mitingul nu s-a soldat cu incidente.

DSC_0057“Suntem oameni civilizaţi, înţelegem că legea trebuie respectată şi nu vom depăşi ora 20.00. Este un strigăt de protest din partea noastră şi a oamenilor din acest judeţ. Ne bucurăm să-i avem alături de noi şi pe colegii de la DSC_0078centru şi în această perioadă ne-am întâlnit cu angajaţi, cu angajatori, cu fermieri, toţi au aceleaşi nemulţumiri, nu mai pot cu taxele lui Ponta, nu mai pot cu baronii PSD, nu mai pot nici măcar cu tensiunea pe care o au la locul de DSC_0090muncă, atunci când vorbim de Complexul Energetic Oltenia şi cred că toate aceste lucruri trebuie să se oprească”, a declarat preşedintele PDL Gorj, Dan Vâlceanu.
DSC_0106De la tribună le-au vorbit, de altfel,  manifestanţilor, europarlamentarii Theodor Stolojan şi Marian Jean Marinescu, candidatul PDL la alegerile parţiale, Liviu Cotojman, şi şeful PDL Gorj. La tribună s-a aflat şi novăceanca Maria Moţa, fosta şefă a femeilor PDL Gorj, mutată cu tot cu carnetul de partid la o organizaţie PDL din capitală. Mitingul PDL s-a finalizat fără incidente, protestarii manifestându-se paşnic, în ciuda lozincilor strigate în piaţă.
Anamaria Stoica

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here