Pedeliştii gorjeni nu cunosc data alegerilor interne

382
Democrat-liberalii gorjeni nu ştiu când va fi organizată conferinţa judeţeană de alegeri, deşi conducerea centrală a partidului a aprobat calendarul de desfăşurare a alegerilor interne din PDL. Filiala judeţeană nu a avut nici un reprezentant la şedinţa Biroului Permanent Naţional în care a fost aprobat calendarul respectiv, nimeni din organizaţie neputând să menţioneze o dată la care ar urma să aibă loc şedinţa de alegeri din PDL Gorj.

Şefii PDL au decis ca în toate organizaţiile judeţene noii lideri ai acestora să fie aleşi la sfârşitul lunii iunie şi începutul lui iulie, lună la mijlocul căreia va avea loc şi Convenţia Naţională a partidului.

Preşedintele interimar demisionar, deputatul Cosmin Popescu, declară că filiala va primi clarificări pe această temă în perioada următoare, până atunci fiind certă desfăşurarea alegerilor în teritoriu. Alegerile vor începe cu organizaţiile constituite la nivel de secţie de votare şi vor continua cu cele formate pe sate şi comune, dar şi în oraşe şi la nivel de colegii electorale. Data la care trebuie organizată conferinţa judeţeană de alegeri a PDL Gorj este aşteptată de membri de partid şi de către alegători de câteva săptămâni, anunţul privitor la o asemenea decizie fiind amânat de mai multe ori. Alegeri similare vor avea loc în următoarele luni şi la celelalte partide, PSD, PNL şi PC chemându-şi şi ele proprii membri pentru a-i alege pe aceia dintre cei care vor conduce filialele în luptele electorale care vor avea loc în 2012.
Gelu Ionescu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here