Pedeliştii gorjeni chemaţi la urne! – Blaga şi-a anunţat candidatura la şefia PDL

394

La două săptămâni după ce a venit la Târgu-Jiu să dea startul reconstrucţiei în organizaţia PDL de la Gorj, Vasile Blaga anunţă că pe 23 martie, PDL-iştii ar putea să îşi aleagă noua conducere. Blaga şi-a anunţat acum şi intenţia de a candida la şefia PDL.

Convenţia Naţională a PDL ar putea avea loc pe 23 martie, decizia luată în BPN al partidului urmând să fie validată în Consiliul Naţional de Coordonare din 23 februarie, a anunţat, ieri, liderul democrat-liberalilor, Vasile Blaga. Acesta şi-a anunţat şi propria candidatură pentru un nou mandat la şefia partidului, mesajul principal din punctul său de vedere fiind acela că formaţiunea democrat-liberală trebuie să treacă la “reconstrucţia partidului”.

Schimbare de statut
“Am hotărât să convocăm pentru data de 22 februarie, ora 14,00, la grupul parlamentar din Cameră, Colegiul Director Naţional al partidului care să stabilească şi ordinea de zi a Consiliului Naţional de Coordonare din 23 februarie. Şi, pe de altă parte, să pregătim şi Convenţia Naţională a PDL. În unanimitate, Biroul Permanent Naţional a fost de acord să propunem data de 23 martie. V-am spus săptămâna trecută că dorim să avem o Convenţie Naţională la sfârşitul lunii martie, începutul lunii aprilie, dar în 30 martie este Paştele catolic şi, sigur, venim cu o săptămână mai înainte. O să candidez la Convenţia Naţională a partidului. Eu cred că 23 martie, dacă aceasta va rămâne data, este un punct important în viaţa partidului nostru, pentru că, până la urmă, va trebui să trecem de la gestiunea de criză a partidului (…) la tot ceea ce înseamnă perioada de reconstrucţie adevărată a partidului”, a spus Vasile Blaga.
Blaga a precizat că va trebui modificat şi Statutul partidului astfel încât orice decizie luată să fie respectată întocmai de către toţi membrii partidului. Despre echipa pe care şi-o doreşte în calitate de candidat la şefia PDL, Vasile Blaga a spus că şi pe acest aspect lucrurile sunt în discuţie în partid.
A.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here