Pedeliştii fac troc cu UNPR-ul pentru postul de la Ape

155

SGA 2Directorul Serviciului de Gospodărire al Apelor(SGA) Gorj, Theodor Popescu, trecut recent în barca UNPR rămâne pe funcţie deşi nu mai este membru al PDL. Practic, SGA Gorj este sub conducerea UNPR, prin simpla trecere a directorului acestei instituţii de la un partid la altul. Pedeliştii nu sunt însă mulţumiţi de această conjunctură şi cer ca UNPR-ul să le dea un alt post la schimb.

Deocamdată, pedeliştii nu i-au găsit un înlocuitor lui Theodor Popescu dar anunţă că sunt pregătiţi să facă un schimb de posturi cu UNPR-ul. “La Serviciul de Gospodărire al Apelor noi nu am schimbat directorul. Noi ne-am asumat mandatul directorului Theodor Popescu, dar, din păcate, dosarul dânsului s-a finalizat definitiv şi irevocabil cu o hotărâre de condamnare. A trebuit să luăm decizia excluderii dânsului. El a plecat însă spre UNPR. Cu toate acestea, în acest moment SGA se află, în continuare, în coordonarea PDL”, a explicat Dan Vâlceanu, purtătorul de cuvânt al PDL Gorj.

Schimb pe schimb

Vâlceanu anunţă, de asemenea, că PDL-ul este dispus să facă un schimb de posturi cu UNPR-ul, asta dacă Dan Ilie Morega vrea să îl păstreze pe Theodor Popescu pe funcţie şi implicit instituţia. “Dacă UNPR-ul doreşte să ia în coordonare SGA, trebuie să cedeze altceva”, a menţionat Vâlceanu, precizând că situaţia ar urma să se rezolve, la nivel de partid, săptămâna viitoare.

A.Stoica

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here