Pe străzile judeţului, Transport ilegal de material lemnos

420

Nu mai puţin de patru bărbaţi care nu deţineau documente pentru materialul lemnos pe care îl transportau, au fost depistaţi în trafic, în 24 de ore. Aceştia au fost surprinşi de către poliţiştii rutieri, care efectuau acţiuni de prevenire şi combatere a transporturilor ilegale pe şoselele judeţului.

Poliţiştii din cadrul Postului de politie Teleşti l-au depistat în trafic pe numitul Dumitru D., de 43 ani, din comuna Cîlnic, care transporta cu un autocamion lemn de foc. Poliţiştii au constatat că bărbatul transporta cantitatea de 6 metri cubi lemn de foc, fără a deţine licenţă de transport. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de nerespectare a regimului transportului rutier public.
Încă trei dosare penale
În cadrul aceleiaşi acţiuni de prevenire şi combatere a transporturilor ilegale, poliţiştii motreni au mai depistat încă trei conducători auto care transportau material lemnos cu autocamioane, fără să deţină licenţă de transport. Aceştia, Ion B., de 41 ani, din oraşul Tismana şi Sever D., 40 ani, respectiv Gheorghe D., de 42 ani, ambii din comuna Padeş, au fost opriţi de către poliţişti, însă nu au putut prezenta documente de provenienţă pentru lemne.
Dorina CIOPLEA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here