Pe picior de evacuare

295

Pandurii sunt aproape de a fi evacuați din Hotel Sport! Vestiarele aflate la parterul Hotelului Sport vor fi nefuncționale după demararea lucrărilor de demolare la tribuna oficială a stadionului Municipal, iar pandurii sunt obligați să-și ia calabalâcul și să se mute în altă locație.
Vor fi dezactivate vestiarele, sala de forță și de recuperare, iar Edi Iordănescu se opune până clubul îi asigură condițiile minime de performanță.
„Aud și eu fel de fel de zvonuri. Jucăm în deplasare acum înțeleg că se ia în calcul și posibilitatea să plecăm din stadion și să ne schimbăm nu știu unde. Eu sper că în momentul de față se înțelege că Pandurii face performanță, trece printr-o perioadă bună, trebuie să sprijinim echipa, deja sunt niște compromisuri pe care suntem forțați să le facem. E adevărat, la baza lor fiind o cauză extraordinară pentru că oamenii au reușit să obțină acest proiect și finanțarea pentru un stadion, în viitor suporterii pandurilor se vor bucura de un stadion la cel mai înalt nivel, însă pe noi ne afectează asta și dacă nu avem condiții să ne pregătim riscăm să punem frână acestui parcurs pe care-l avem. Sper că voi avea înțelegere și mi se va facilita condiții foarte bune pentru mine și pentru echipă.
Până când echipa nu va avea minim de condiții ca să poată să-și desfășoare activitatea nu voi accepta această mutare”, a reacționat Edi Iordănescu.
Cristi Constantinescu

1 COMENTARIU

  1. Mă interesează când pleacă acest Iordănescu de la echipă și când echipa va juca fotbal, probabil icoanele și crucile ce le pupă ăl bătrân își fac efectul la Pandurii și nu la Națională.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here