Pe perioada vacanţei de vară / Studenţii gorjeni pot munci în Germania

232

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Gorj prin serviciul de ocupare EURES, anunţă organizarea la Bucureşti, în cadrul Agenţiei Municipale pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AMOFM), a selecţiei pentru studenţii şi masteranzii care doresc să desfăşoare o activitate lucrativă pe teritoriul Germaniei pe perioada vacanţei de vară, adică minim două luni.
“Pentru a participa la această selecţie, studenţii şi masteranzii gorjeni trebuie să aibă vârsta cuprinsă între 18 şi 35 de ani, să frecventeze cursurile unei facultăţi de stat sau particulară, acreditată conform legii, la cursuri de zi, şi să aibă bune şi foarte bune cunoştinţe de limbă germană, adică cel puţin trei ani de studiu. Depunerea dosarelor şi susţinerea testului de limba germană vor avea loc în perioada 12 ianuarie – 6 februarie 2015, în intervalul luni-joi, orele 09:00 – 15:30 şi vineri orele 09:00 – 13:00 la Agenţia Municipală pentru Ocuparea Forţei de Muncă Bucureşti, strada Spătaru Preda nr. 12, corp clădire A, parter, sector 5. Informaţii suplimentare se obţin şi la sediul nostru din Târgu-Jiu, compartimentul EURES”, a declarat Diana Văduva, purtător de cuvânt în cadrul AJOFM Gorj.
Documentele necesare pe care studenţii şi masteranzii trebuie să le aibă la dosar sunt: copie act de identitate (cu valabilitate de minim 6 luni); opţional copie paşaport (cu valabilitate de minim 6 luni); Fişa de solicitare – Bewerbung 2015 – completată la calculator în două exemplare şi semnată (formularul tipizat se găseşte pe site-ul AMOFM Bucureşti); adeverinţă de la facultate în care să se specifice anul de studii şi ce tip de cursuri urmează (tipizat facultate); adeverinţă de la facultate – Immatrikulationsbescheinigung (formularul tipizat se găseşte pe site-ul AMOFM Bucureşti); dovada acreditării, în cazul unei facultăţi particulare; recomandare de la unul din profesorii de la facultate; trei fotografii tip paşaport; copie carnet de conducere (dacă este cazul).
Izabella Molnar

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here