Pe final de an, Germania şi Marea Britanie recrutează salvamari şi croitorese

382

Oferte de lucru bogate pe final de an, disponibile prin serviciul EURES România! Germania pune la bătaie joburi de salvamari pentru un parc de distracţii, iar Marea Britanie recrutează mai multe croitorese.

Marea Britanie caută personal pentru cusut şi reparat toate tipurile de îmbrăcăminte, inclusiv îmbrăcăminte oficială şi de nuntă sau reparat mici articole de tapiţerie (mobilier). Va exista o perioadă de probă, iar programul de lucru va fi de 40 de ore pe săptămână. Persoanele interesate de un astfel de job trebuie să aibă cel puţin un an de experienţă şi să ştie să lucreze cu maşini de cusut industriale. Câştigurile sunt de 7,5 lire pe oră. Persoanele sunt preluate de la aeroport, iar angajatorul asigură sprijin pentru găsirea unei locuinţe. Oferta de lucru este valabilă până la data de 31 ianuarie 2018.

Şi Germania caută, prin intermediul serviciului EURES, salvamari pentru un parc acvatic de distracţii. Activitatea presupune supravegherea piscinelor şi a altor zone cu apă, acordarea primului ajutor în caz de accidente şi efectuarea manevrelor de resuscitare, responsabilitate cu privire la siguranţa oaspeţilor, implementarea şi respectarea standardelor de igienă, organizarea programelor de divertisment din jurul piscinelor şi a altor zone cu apă. Se cere calificare şi experienţă profesională în domeniu şi curs de prim-ajutor cu certificat pentru aptitudini de resuscitare. Persoanele interesate trebuie, de asemenea, să aibă cunoştinţe bune de limba germană. Contractul de muncă este pe perioadă determinată de 12 luni, cu posibilitate de prelungire pe perioadă nedeterminată. Programul de lucru poate fi cu normă întreagă sau part time. Salariul oferit este conform contractului colectiv de muncă în domeniu şi se comunică în timpul interviului. Oferta de lucru este valabilă până pe data de 15 februarie 2018.

Persoanele interesate de aceste oferte vor trebui să treacă în prealabil pe la consilierul EURES din cadrul Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Gorj pentru a se înregistra în baza de date şi a fi îndrumate ce au de făcut. Pentru a se înregistra în baza de date a serviciului EURES, doritorii gorjeni trebuie să se prezinte la sediul AJOFM Gorj cu un dosar care să conţină cazierul judiciar, o adeverinţă de la medic «apt de muncă, clinic sănătos» şi buletinul.
Izabella Molnar

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here