Pe Colegiul IV, Râbu candidează împotriva deputatului Militaru

257

rabuVasile Râbu, vicepreşedintele Consiliului Judeţean Gorj, a anunţat ieri că va candida în 2012, pentru a deveni deputat. Râbu, vicepreşedinte al PSD Gorj, a menţionat şi Colegiul pentru care se va bate la alegerile parlamentare, adică cel cu numărul patru, ocupat în prezent de pedelistul Constantin Severus Militaru.

 

Râbu susţine că nu îşi doreşte să concureze pentru un alt colegiu de deputaţi din Gorj deoarece el locuieşte în Motru, iar zona este cuprinsă în acest colegiu câştigat de sindicalistul Militaru. Râbu susţine că îşi doreşte o confruntare electorală cu democrat-liberalul Militaru, pe care l-a acuzat că nu s-ar fi implicat suficient pentru motreni. Pesedistul susţine că el a creat locuri de muncă pentru minerii din Motru, atunci când era director în minerit, şi că va confrunta rezultatele sale de la Consiliul Judeţean cu cele de parlamentar reputate de Militaru în mandatul său.

Militaru: “Mă bucur că am contracandidat”

Contactat telefonic, parlamentarul Constantin Severus Militaru a declarat următoarele: “mă bucur că am contracandidat. Râbu este din Motru, este vicepreşedintele Consiliului Judeţean Gorj şi are dreptate, ne vom confrunta pe rezultate. La momentul respectiv (n.r. alegerile parlamentare) vom spune rezultatele pe masă şi electoratul va decide”.

Deocamdată, chiar dacă mai sunt aproape doi ani până la un scrutin parlamentar, doar PSD-ul şi PD-L-ul şi-a anunţat candidaţii pentru Colegiu IV.

În 2008, pe Colegiul IV, din partea PSD, a candidat Eugen Vâlceanu în prezent membru PD-L.

Anamaria Stoica

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here