Pe ce cheltuie CE Oltenia peste un milion de euro

2918

Complexul Energetic Oltenia a alocat un buget de peste un milion de euro pentru închirierea de utilaje și echipamente de construcții și de lucrări publice cu operator.
Contractul a fost împărțit în 17 loturi, având o valoare totală de peste 4,58 milioane lei fără TVA. Vor fi închiriate peste 200 de utilaje, precum excavatoare, buldozere, macarale, dumpere sau autogredere.
Potrivit caietului de sarcini, „lucrările executate cu utilaje de construcții sunt importante şi constau în lucrări miniere de nivelare şi terasare a treptelor de lucru a excavatoarelor de mare capacitate și a instalațiilor de haldat, împingerea cărbunelui în depozite de cărbune, curățirea și nivelarea fronturilor de lucru, lucrări tehnologice de ripări, prelungiri, scurtări de benzi transportoare şi alte lucrări de amenajare drumuri, execuţie de canale pentru scurgerea apelor de pe treptele de lucru, curățirea canalelor şi a jompurilor de la staţiile de evacuare a apelor, lucrări de mentenanță”.
Lucrările se vor efectua la subunitățile Sucursalei Miniere, respectiv UMC-urile Roșia-Peșteana, Rovinari, Jilț și Motru și la Cariera Husnicioara din Mehedinți.
Firmele interesate pot depune oferte până la data de 12 decembrie.
I.I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here