PDL-ul l-a acceptat tacit pe Argintaru pentru Troacă

432

Conducerea PDL Gorj a bătut palma cu Mihai Troacă, primarul de la Padeş acceptând sâmbătă ca edilul să-şi numească viceprimar pe Mihai Argintaru, lider al organizaţiei locale a PSD. Dovadă este că, de data aceasta, preşedintele PDL Gorj, Dan Vâlceanu, nu s-a mai oferit să fie prezent la schimbare, trimiţându-l în locul său pe prim-vicele Constantin Severus Militaru. În lipsa lui Vâlceanu, doar 5 pedelişti şi-au votat propriul candidat, în timp ce noul vice a avut 7 voturi “pentru”, unul singur nefiind valabil, probabil acesta fiind al fostului viceprimar Elena.

Şedinţa de Consiliu Local Padeş s-a organizat la secret, fără să se mediatizeze evenimentul. Cei doi consilieri ai PRM au fost de partea consilierilor USL, votând pentru numirea lui Argintaru viceprimar, fostul ocupant al postului Cristian Elena nemaicandidând. Troacă a motivat necesitatea schimbării vicelui, dând vina pe colegul său din PDL pentru incidentele şi reclamaţiile care l-au vizat în ultimele săptămânii. Edilul a arătat cu degetul oficial spre Elena pe care l-a acuzat că ar fi fost în spatele mai multor reclamaţii, cireaşa de pe tort fiind percheziţia cu armele furate din Franţa, care l-a vizat pe el.
Troacă nu va mai schimba partidul, oricum nu putea face asta pentru că îşi pierdea mandatul, dar a arătat PSD că i-a dat viceprimarul, evenimentul demonstrând că primarul PDL este de partea Puterii. În acelaşi timp, Troacă a rămas agăţat şi în PDL, bătând oarecum palma cu liderii organizaţiei de la Gorj, care s-au arătat acum toleranţi cu schimbarea viceprimarului.
Numirea lui Argintaru are loc la o lună de zile după ce Mihai Troacă, avându-l în dreapta sa pe pesedistul şef din Padeş, s-a prezentat la Congresul PSD din capitală, arătând că este pro-PSD.
A.Stoica

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here