PDL Peştişani nu mai are adeziuni dar are un nou preşedinte

676

Conferinţa de alegeri de la PDL Peştişani a avut loc duminică, în prezenţa lui Gheorghe Grivei, trimis din partea conducerii organizaţiei judeţene. Se pare că Dan Vâlceanu a absentat de la alegeri, pe motiv că s-a prezentat la o întâlnire cu preşedintele partidului, Vasile Blaga, la Satu Mare.

Grivei a criticat absenţa la şedinţă a lui Mihai Cojocaru, fost preşedinte al PDL Peştişani, şi consilier local, de care a menţionat că prin lipsa sa la conferinţă s-a şi autoexclus din rândul PDL. Şedinţa organizată la pensiunea Casa Brâncuşi a început cu un moment de reculegere în memoria fostului consilier local PDL, Ion Jean Brâncuşi, decedat la începutul acestui an. Pentru funcţia de preşedinte al PDL Peştişani a candidat prof. Ion Pavel, fost preşedinte al PSD Peştişani, consilier local în prezent. A fost ales cu majoritate de voturi, alături de membrii unui nou Birou Politic Local, cu trei vicepreşedinţi: Cornel Rădulescu, Gabriel Ciocâtea şi prof.ing Grigore Blendea şi cinci secretari executivi: Silvestru Tivig, Valeriu Arşan, Cornel Băluţescu, Constantin Chiată, Gheorghe Blendea.
Se pare că, înainte cu câteva zile de conferinţa locală de alegeri, adeziunile membrilor organizaţiei portocalii din Peştişani ar fi dispărut, încercându-se un sabotaj din partea lui Cojocaru, pentru a nu avea loc alegerile. În scurt timp însă, adeziunile au fost refăcute şi prezentate la finalul săptămânii trecute la organizaţia PDL de la Târgu-Jiu, pentru a fi reluate în calcul.
Anamaria Stoica

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here