PDL îi spală ruşinea lui Puiu Diaconescu cu un meci la Scoarţa

257

Sub titulatura “acţiuni mici pentru oameni politici mici”, Puiu Diaconescu, membru în BPJ-ul PDL Gorj, s-a gândit să iasă în faţă cu un meci de fotbal desfăşurat pe stadionul neutilizat de la Scoarţa, realizat (deşi liderii PDL evită să spună) de către firma Maserati, a senatorului Dian Popescu.

În acest cadru sportiv de la Bobu s-au întrecut pentru câteva diplome oferite cu “generozitate” de către liderul PDL Gorj, Dan Vâlceanu, om politic şi totodată afacerist ca şi Puiu Diaconescu, patru echipe de fotbal. “Prima partidă a avut loc între echipa Organizației de Tineret a PDL Gorj și cea a Organizației Scoarța a PDL, iar cea de-a doua între PDL Gorj și Primăria Scoarța. Tinerii democrat-liberali au învins cu 4-1 echipa PDL din Scoarța, iar primăria din localitate a fost învinsă cu scorul de 2-1.(..) Câștigătorii meciului au primit diplome din partea președintelui PDL Gorj, Dan Vîlceanu”, se arată într-un comunicat de presă al PDL Gorj.

Meciuri egal soluţii
Mai precis, pedeliştii şi angajaţii Primăriei Scoarţa au călcat iarba care trebuia cosită de către politicienii atât de interesaţi de soarta comunei în cauză. Motivul acţiunii sportive este explicat astfel de către iniţiatorul Puiu Diaconescu, politicianul care nu demult a luat la înjurături atât Gorjeanul cât şi pe liderii politici de la PSD, motiv pentru care a fost premiat, evident, cu o diplomă, dar şi cu două meciuri. “Stadionul, în care au fost investite sume substanțiale de bani, a fost lăsat în paragină. De mai bine de un an de zile, terenul respectiv nu a mai găzduit nicio competiție sportivă, motiv pentru care reprezentanții PDL Gorj au hotărât să organizeze un eveniment sportiv în zonă și totodată, să caute, în colaborare cu autoritățile locale soluții pentru realizarea gazonului și a pistelor. (..)Evenimentul, la care au participat peste o sută de persoane, a avut rolul de a trage un semnal de alarmă cu privire la potențialul neexploatat al stadionului din zonă”, se mai arată în comunicatul PDL Gorj.
Anamaria Stoica

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here